Create an Account

Pievienotie produkti

Aizvērt

No products in the cart.

KVALITĀTE

Visos produkta ražošanas etapos tiek ievēroti visaugstākie kvalitātes kontroles standarti. Mūsu speciālisti atlasa vislabākos sibīrijas stores mazuļus,kuri turpina attīstīties tīrā dabīgā ūdenī līdz nepieciešajamai ikru attīstības stadijai.

Zivju audzēšanas procesā mēs izmantojam augstvērtīgu barību,kas atbilst labas pārtikas ražošanas prakses (Good Manufacturing Practice GMP) starptautiskajiem standartiem.Šie standarti nodrošina to,ka visas barības sastāvdaļas ir pārbaudītas un izsekojamas, un katra gatavās produkcijas partija arī ir pārbaudīta un attiecīgi marķēta. Barības sastāvā nav ģenētiski modificētu vielu un uzturvērtība ir līdzvērtīga tai,ko stores saņem tīrā ekosistēmā.

Kad zivis ir sasniegušas nepieciešamo attīstības stadiju,tās tiek pārvietotas uz speciāli sagatavotu ūdeni.Tieši šis ūdens sastāvs ir tas,kas nodrošina mūsu produkcijas kvalitāti. Metodes būtība ir ūdens attīrīšana un bagātināšana ar inovatīvu tehnoloģiju bez jebkādu ķīmisku vielu pievienošanas ar mērķi panākt tādu ūdens struktūru un sastāvu, kas imitē neskarto dabīgo vidi,kādā sibīrijas stores dzīvo. Ūdens un komfortablā dzīvošanas vide nodrošina to, ka mākslīgos apstākļos audzētās zivis dod ikrus identiskus tiem, ko mēs iegūtu neskartā dabā.

Ikri nav tikai delikatese – tie ir augstvērtīgs minerālu un vitamīnu avots, kas efektīvi palīdz aizsargāt gan mūsu nervu un asinsrites, gan imūnsistēmu kopumā. Tā kā CAVR tehnoloģijas ietvaros netiek izmantotas ķīmiskas vielas, hormonālie preperāti, ne arī antibiotikas, var droši apgalvot,ka gala produkts ir tiešām īpaši augstvērtīgs un veselīgs.

Zivju mātītes tiek pastāvīgi uzraudzītas izmantojot ultraskaņas un biopsijas metodi, lai precīzi noteiktu ikru izņemšanas momentu. Ir ļoti svarīgi noķert šo īsto brīdi, kad ikri ir sasnieguši maksimālo izmēru, vienlaikus saglabājot stabilu konsistenci. Tā rezultātā CAVR irdenās mirdzošās pērlītes arī uz mēles saglabā maigo dzirkstošo struktūru.

Visi CAVR ražošanas etapi, ieskaitot gala produkta vakuumēšanas procesu, notiek sertificētās vietās, kas atbilst visaugstākajiem Eiropas bioloģiskās drošības un pārtikas ražošanas standartiem.

CAVR pamatā ir patiesa aizraušanās – sākumā ar garšām – kas aizvedusi jau tālākos meklējumos par dabas procesu ietekmi uz tām. Mēs ar prieku piedāvājam klientiem un partneriem CAVR produktu kā sasniegumu, ko spējusi radīt cilvēku aizrautība apvienojumā ar zināšanām par dabu, par garšas tradīcijām un interese par tradicionālu tehnoloģiju inovatīvu pielietošanu.

Back to Top